Gümrük İşlemlerinizde

Size Hizmet ve Çözüm Yaratıyoruz

Güncel Mevzuat

Gümrükleme konusunda güncel gelişmeleri takip eden,güncel mevzuata hakim firmamız, Gümrük Müşavirliği Gümrük Müşavirleri ve Müşavir Yardımcıları tarafından müşterilerimizin gümrükleme işlemleri özenle takip edilmekte ve sonuçlandırılmaktadır.

Her Sektördeyiz

Ambalaj sanayiden otomotive, Kimya sanayinden gıda sanayine, Makine sanayinden Maden ve Doğaltaşa, zirai tohumculuk, zirai ilaç, metal işleme, kağıt sanayi gibi her alanda hizmet sunuyoruz.

Teknoloji, Kalite, Samimiyet

Bilişim teknolojisinin kolaylıklarından yararlanan ve insan ilişkilerindeki sıcaklığı koruyan yalın çalışma politikamızla en kaliteli hizmeti vermeyi garanti ediyoruz.

Mono Global

MONO GLOBAL Gümrük Müşavirliği, Türkiye genelinde tek vekaletname ile genel ve özel hizmet alabileceğiniz sektörün en önde gelen gümrük müşavirlik firmalarından birisi olup İZMİR, İSTANBUL, BURSA – GEMLİK, MERSİN ve GAZİANTEP şirketimiz bünyesinde ADANA, ANKARA’ da partner ofislerimizde 60’ a yakın personel sayısı ile gümrük ve dış ticaret konularında hizmet sunan bir Müşavirlik firmasıdır.

Gümrük işlemlerinin dijital/net ortamında takip edilmesini sağlayarak işlemleri elektronik olarak arşivlemekteyiz. Sizlere verdiğimiz şifreler sayesinde web sayfamız üzerinden sizlere ait dosyalara ulaşabilmekte ve ithalat-ihracat dosyalarına ait bilgiye en kısa zamanda ulaşmanızı sağlamaktadır.

Sizin İçin Danışmandan Öteyiz

Hizmetlerimiz

whatsapp
Hemen Ara
Faks
+90 (232) 463 98 00
Bize Ulaşın
1471 Sokak No:45 Kat:3/5 35210, Alsancak İzmir
TOP